Connect with us

Novinky

Futbal: V Piešťanoch sa bude hrať TOP liga

Published

on

Reklama

Najväčšia liga v malom futbale zavíta už do siedmeho mesta na Slovensku! TOP liga po Bratislave, Trnave, Nitre, Komárne, Prešove a Žiline sa bude od nastávajúcej jari hrať aj v Piešťanoch.

Aktuálne prebieha registrácia, pričom prihlásiť sa môžu tímy i jednotlivci prostredníctvom online registračného formulára. Termín je do 6. marca. Začiatok súťaže je naplánovaný na 18. marca.

Reklama

TOP liga je amatérska súťaž v malom futbale určená pre všetkých, ktorý si chcú zahrať malý futbal bez ohľadu na futbalovú výkonnosť, vek, pohlavie, či sociálne postavenie. Pestrosť ligy spočíva v tom, že každý týždeň máte možnosť nastúpiť proti inému tímu a porovnať tak vaše zručnosti s viacerými protivníkmi. Herný systém je 5+1 s neobmedzeným počtom hráčov na striedanie

TOP ligu hrá v súčasnosti vyše 2200 hráčov vo viac ako 160 tímoch po celom Slovensku. 

Reklama
Profesionálny servis pre amatérov!

Všetky zápasy sa odohrajú na umelej tráve v areáli štadiónu PFK Piešťany. Výhodou je možnosť výberu hracieho dňa a hracieho času. Organizátori garantujú minimálne 9 súťažných zápasov. Po každom zápase si môžete pozrieť videohighlighty s najlepšími akciami, zákrokmi a gólmi! Štatistiky, mobilná aplikácia, informačný servis, články, rozhovory po zápase, videá, gól týždňa a iné majú byť samozrejmosťou.

Na konci sezóny budú trofejou a medailami ocenené 3 najlepšie tímy. Taktiež bude vyhlásený aj najlepší strelec sezóny.

 

Majstrovstvá Slovenska, Liga Majstrov, či reprezentácia Slovenska!

Najlepšie tímy získavajú miestenku na Majstrovstvá Slovenska, odkiaľ je možné kvalifikovať sa na Európsku Ligu majstrov v malom futbale. Pre najlepšie individuálne výkony je tu možnosť prebojovať sa až do reprezentácie Slovenska v malom futbale, pre ktorú sú vrcholom tejto sezóny Majstrovstvá sveta v Austrálií, ktoré sa budú konať v októbri.

Viac informácií vrátane registrácie TU.

-inf-

Populárne články