Connect with us

Novinky

Futbal: V PFK Piešťany nastala bratská výmena, muži majú nového trénera

Published

on

Reklama

Michal Krajčovič sa ku dňu 30. júna 2017 vzdal postu trénera mužského A-tímu z dôvodu veľkej pracovnej vyťaženosti. Vo funkcii ho nahradí jeho brat Martin Krajčovič a ako asistent mu bude vypomáhať i športový riaditeľ PFK Cyril Stachura.

Michal Krajčovič bude naďalej pôsobiť v štruktúrach klubu ako zástupca A-tímu vo výkonnom výbore, ktorého zostáva členom. „Všetci ľudia v PFK Piešťany mu týmto chceme poďakovať za jeho úlohu pri tvorbe absolútne nového tímu piešťanského mužstva, ktorý nad očakávania prešiel neznámymi vodami ôsmej ligy. Rozumieme, že táto činnosť prináša veľkú časovú stratu a obetu na margo rodiny a záľub, no rovnako sa budeme tešiť každej spoločnej chvíle. A keďže vieme, ako má rád futbal, predpokladáme, že bude medzi nami rovnako často ako doteraz“, povedal manažér PFK Erik Hlavatý, ktorý zároveň praje veľa šťastia novému trénerovi a verí, že bude pokračovať vo víťazných bratových stopách.

Reklama

Mužský tím PFK Piešťany odohral po troch rokoch kompletnú ligovú sezónu. Náročná úloha vyskladať mužstvo bola zverená práve Michalovi Krajčovičovi. Jeho tím po preradení klubu do najnižšej regionálnej súťaže dominoval, keď v 27 zápasoch nestratil ani jeden bod. V sezóne 2017/18 preto nastúpia v siedmej lige.

MB/TK PFK

Reklama

Populárne články