Connect with us

Šport

Futbal: Piešťany v Slovnaft Cupe končia. Doma nestačili na Spartak Myjava

Púť futbalistov Piešťan v Slovnaft Cupe sa skončila v treťom kole. V utorok 10. októbra na domácom trávniku nestačili na druholigový Spartak Myjava. Ten zvíťazil 4:0.

Published

on

Reklama

Pohárový zápas postavil proti sebe mužstvo PFK Piešťany hrajúce v piatej lige a druholigovú Myjavu. Dalo sa tušiť, kto bude hrať na trávniku prím. Piešťanci sa snažili s papierovo silnejším mužstvom hrať otvorenú partiu, nekúskovali hru a nebetónovali, čo napriek prehre ocenili potleskom i diváci.

Prvý gól zápasu strelila Myjava v 19-tej minúte, keď sa presadil peknou strelou do pravého horného rohu brány Jakub Tancík. Minútu pred polčasovým hvizdom sa po rýchlom brejku, sám zoči voči brankárovi, nemýlil Dávid Copko. Mužstvá tak odchádzali do kabín za stavu 0:2 pre hostí.

Reklama

 

Reklama

V druhom polčase opäť skórovali len hostia z Myjavy. V 74-tej minúte Arthur Angelo Legnani a v 86-tej strelil svoj druhý gól v stretnutí Jakub Tancík.

Piešťany, ktoré sú aktuálne na piatom mieste piatej ligy, pričom na prvé Vrbové strácajú štyri body, čaká najbližší zápas už túto sobotu opäť na domácom trávniku. O 14:30 h sa stretnú s mužstvom TJ TATRAN CEMENTÁREŇ LADCE. Súper Piešťan v aktuálnom ročníku vyhral len jedno stretnutie a má na konte osem prehier, aj preto je na chvoste tabuľky.

Spartak Myjava v ďalšom kole Slovnaft Cupu čaká cesta do Popradu.

-th- Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články