Connect with us

Novinky

Futbal: Piešťany porazili Trakovice 7:0, Jozef Glos zaknihoval hetrik

Published

on

Reklama

PFK Piešťany privítali počas víkendu v 8. kole VII. ligy na domácom trávniku tím TJ Družstevník Trakovice. Ofenzívne predstavenie našich futbalistov začal už v siedmej minúte Ján Stachura, ktorý po štandardnej situácii prekonal hosťujúceho brankára. V päťminútovke medzi 22. až 27. minútou sa naši strelci presadili tri razy po góloch Jozefa Glosa, Martina Gulu a Adama Kusého. V druhom polčase pokračovala kanonáda Piešťancov a po druhom góle Jozefa Glosa a striedajúceho Michala Pazderku vyhrávali Piešťanci už 6:0. V nadstavenom čase dokonal svoj hetrik Jozef Glos, ktorý je s 19. gólmi najlepším strelcom súťaže.

Piešťanskí muži vedú VII. ligu RUBBEX, pričom v siedmych zápasoch nepoznali premožiteľa a so skóre 42:4 nazbierali už 21 bodov. Na druhom mieste je tím ŠK 2011 Pečeňady, priebežnú tretiu priečku drží OŠK Moravany nad Váhom.

Reklama

„Po neodohratom siedmom kole proti Moravanov nad Váhom sme sa už nevedeli dočkať dnešného zápasu.Od začiatku sme boli aktívni a nebezpeční pre súperovu bránu. Našu aktivitu brzdil len fakt, že Trakovice nemali záujem hrať futbal a pokúšali sa čo najviac kúskovať hru, k čomu napomáhal aj veľmi slabý výkon hlavného rozhodcu. Naša futbalová kvalita sa však preukázala a po pekných akciách sme strelili sedem gólov. Teší ma aj čisté konto brankára Doda Gulu, ktorý sa prezentoval spoľahlivým výkonom,“ povedal po zápase tréner PFK Piešťany Martin Krajčovič.

8. kolo
Piešťany – Trakovice 7:0 (4:0)
Góly: 7. Ján Stachura, 22., 55., 90. Jozef Glos, 25. Martin Gula, 27. Adam Kusý, 85. Michal Pazderka

Reklama

Zostava 8. kola: J.Gula-Valovič (60,Kollár), J.Stachura, Krajčovič, Dadík, Korec (85,Kunic),Doktor,C.Stachura (82,Pazderka), Kusý, Glos(C),M.Gula

-red/PFK Piešťany/Foto: archív-

Populárne články