Connect with us

Novinky

Futbal: PFK zdolali aj Pečeňady, neprehrali už 30 zápasov v rade

Published

on

Reklama

Futbalisti PFK Piešťany hostili v nedeľu 20. augusta vrámci VII. ligy RUBBEX ObFZ TT mužstvo ŠK 2011 Pečeňady. Hostia predošlý zápas vyhrali 10:0, a tak sa očakával obojstranne pekný ofenzívny futbal. Domáci ich však ku žiadnemu gólu nepustili a vyhrali svoj tridsiaty zápas za sebou pomerom 4:0. Po treťom zápase ligy sú na prvom mieste v tabuľke so skóre 13:0.

Reklama

Piešťanci sa zásluhou Jozefa Glosa ujali po štandardnej situácii vedenia už v druhej minúte zápasu. O osude zápasu rozhodli v podstav v priebehu prvej štvrťhodiny zápasu, keď ešte dva góly pridal  Martin Gula. Prvý v 10-tej minúte, druhý o štyri minúty neskôr.

Po prestávke v 54. minúte zvýšil na 4:0 druhým gólom v zápase Jozef Glos. Viac gólov už 350 divákov na tribúne piešťanského štadióna nevidelo. Po uplynutí riadnej hracej doby však mohli osláviť tridsiate víťazstvo PFK Piešťany v rade.

Reklama

Najbližšie čaká Piešťancov v sobotu 26. augusta výjazd na Prašník. Zápas sa začína o 17:00 h. Doma sa predstavia 3. septembra, keď budú hostiť TJ Madunice.

-th- Ilustr. foto: -th-

Populárne články