Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Piešťany deklasovalo Ostrov

Published

on

Reklama

Futbalisti PFK Piešťany hostili v sobotu 7. októbra v 10. kole VII. futbalovej ligy na domácom trávniku Slovan Ostrov. Líder tabuľky opäť predviedol svoje kvality a nasúkal súperovi deväť gólov, pričom domáci brankár si udržal čisté konto.

Reklama

Diváci na piešťanskom futbalovom štadióne museli na prvý gól čakať do 22. minúty, keď sa presadil Martin Gula. V tej istej minúte strelil ten istý hráč aj druhý gól a Piešťanci tak zasadili súperovi silný úder. Tesne pred prestávkou zvýšil na 3:0 Adam Kusý.

Úvod druhého polčasu patril domácemu kapitánovi Jozefovi Glosovi. Ten pridal dva góly v 50. a 57. minúte a razom bolo 4:0. V 71. minúte skóroval opäť Martin Gula, ktorý tak zaknihoval hetrik, to však nebol z jeho strany všetko. O pár minút zvýšil na 5:0 Martin Strelec. Nasledoval tretí gól kapitána Jozefa Glosa a gólový účet uzavrel v 85. minúte Martin Gula, pre ktorého to bol štvrtý gól v dueli.

Reklama

Aktuálnu tabuľku siedmej ligy tak vedú PFK Piešťany, ktoré majú 27 bodov pred druhými Moravanmi nad Váhom s 22 bodmi, pričom obaja súperi majú odohratých len 9 zápasov, keďže ich vzájomný zápas sa pre zlé počasie neuskutočnil a náhradný termín je plánovaný na 1. novembra.

Piešťanci najbližší duel odohrajú 15. októbra o 14:30 h na ihrisku Družstevníka Šípkové.

-th- Ilustr. foto: -th-

Populárne články