Connect with us

Novinky

Futbal hokejisti vs. futbalisti, kto vyhral?

Published

on

Reklama

Najmenší hokejisti HK Havrani i ich starší kolegovia sa počas leta pripravujú na novú sezónu. Vrámci spestrenia tréningov si hráči prípravky vyskúšali i svoje futbalové schopnosti.  Minulý piatok odohrali priateľský futbalový zápas proti prípravke TJ Spartak Horná Streda.

Na ihrisku v Hornej Strede piešťanci pod vedením asistenta trénera Tomáša Učna odohrali v priateľskom duchu výborný zápas. V úvode sa hokejisti dokázali ujať vedenia, avšak s postupom času sa ukázala väčšia skúsenosť s futbalovou loptou na strane súpera z Hornej Stredy. Futbalový prípravkári nakoniec zápas vyhrali s vysokým gólovým rozdielom.

Reklama

HK Havrani sa pripravujú na nasledujúcu sezónu v letnom období na suchu a však začiatok tréningového procesu na ľade sa rýchlo blíži. Začať by sa mal v prvý augustový víkend. Ak máte doma malé neposedné šidlo, ktoré potrebuje vybiť si energiu, príďte s ním na zimný štadión. Možno sa raz z neho stane známy hokejista. Viac informácií o náboroch a podmienkach nájdete na stránke klubu.

Reklama

HK HAVRANI Foto: Patrik Potočný

Populárne články