Connect with us

Reklama

Futbal: Do Piešťan zavíta slávny AS Rím

Published

on

Reklama

Koncom júna budú Piešťany hostiť medzinárodný futbalový turnaj PFK Junior CUP s dvadsiatimištyrmi účastníkmi, kde hlavným ťahákom bude klub AS Rím. Okrem toho sa na štyroch ihriskách predstavia aj zástupcovia klubov z Čiech, Rakúska, Maďarska, Chorvátska, Poľska a samozrejme domáce slovenské družstvá. Celkovo organizátori očakávajú na turnaji žiakov U11, teda ročník 2004 a mladších, takmer 400 hráčov.

zoznam ucastnikov FINAL - loga

Reklama

Turnaj sa bude hrať v piatok 26. a v sobotu 27. júna v dvoch skupinách po dvanásť mužstiev. Ráno sa začína už o 8:00 h. Prvý deň sú naplánované súboje v skupinách systémom každý s každým, ktoré sa budú dohrávať aj v sobotu dopoludnia. Podľa výsledkov v skupine bude nasledovať finálová časť.

Okrem už spomínaného talianskeho mužstva AS Rím, sa môžu fanúšikovia mládežníckeho futbalu tešiť aj dievčenské družstvo AC Sparta Praha, ktoré si príde zmerať sily s chlapčenskými tímami. Zaujímavé bude určite aj vystúpenie klubu Galaktik Košice, ktorý je oficiálnym partnerom Juventus Soccer Schools Turín. Chorvátsko bude na turnaji reprezentovať klub zo Zadaru, Maďarsko z Debreczenu, Rakúsko FV Austria XIII Viedeň a Poľsko Cracovia Krakow a LKS Nadwiślan Góra. Zo slovenských mužstiev sa predstavia napríklad Slovan Bratislava, Spartak Trnava, Dukla Banská Bystrica, MFK Ružomberok, FC Nitra a ďalšie, medzi ktorými samozrejme nebude chýbať domáci PFK Piešťany.

Reklama

Pre návštevníkov turnaja bude pripravených v areáli štadióna viacero zábavných atrakcií a sprievodný program. Vstupné na zápasy je dobrovoľné.

Organizátorom turnaja je klub PFK Piešťany v spolupráci s RM group–travels & events designer a Bells, pod záštitou Slovenského futbalového zväzu a Mesta Piešťany. Generálnym partnerom turnaja je Šupa technika.

TS

Populárne články