Connect with us

Šport

Florbalisti zabojujú o extraligu už budúcu stredu

Published

on

Reklama

Hala Gymnázia Pierra de Coubertina sa v stredu 19. augusta o 18:00 stane dejiskom barážového zápasu o florbalovú extraligu. Proti sebe nastúpia tímy juniorov FBC Páv Piešťany a ŠK Lido Bratislava. Domácich proti dlhodobému extraligovému velikánovi z Bratislavy posilnia hráči Ondrej Kusenda a Lukáš Lazarčík, ktorí sa vrátili z reprezentačného juniorského zrazu. Florbalistom v boji o extraligu určite pomôže povzbudzovanie z hľadiska, takže na zápase sú vítaní všetci, ktorí ich chcú počas náročného duelu podporiť.

„Veríme, že môžeme prekvapiť. Nastúpime proti klubu, ktorý hráva mužskú extraligu a ich mládež má obrovské vzory. Určite sa budeme snažiť hrať so zabezpečenou obranou a využívať brejkové situácie. Verím, že nás prídu podporiť diváci, ktorí by našim mladým hráčom určite dodali veľa síl proti skúseným hráčom súpera,“ napísal nám o zápase prezident klubu Matúš Kromholc.

Reklama

Odvetný zápas sa bude hrať v bratislavskej hale Elán v pondelok 24. augusta o 17:00. Dve ďalšie posily do mužského a zároveň juniorského tímu z Hlohovca Andrej Drgoň a Patrik Slovák prestup do FBC Páv Piešťany k danému termínu nestihnú, a tak budú zápas sledovať len z tribúny.

-lt-

Reklama

Populárne články