Connect with us

Šport

Florbalisti boli v prvých dvoch zápasoch neúspešní

Published

on

Reklama

Pávy sa predstavili v športovej hale v Dubnici nad Váhom, kde sa stretli s Púchovom a domácou Novou Dubnicou. Začiatok sezóny im však nevyšiel ideálne.

[singlepic id=48743 w=320 h=240 float=right]Premiérový zápas v sezóne s Púchovom bol plný nervozity, pričom oba celky nastupovali do tretej tretiny za stavu 3:3. Pávy si vypracovali niekoľko prečíslení, kde mohli uskočiť súperovi na rozdiel troch gólov, ale neboli úspešne zakončené a nervozita na hokejkách sa zvyšovala. Piešťanský celok nakoniec zlomili dva rýchlo po sebe nasledujúce góly, čím sa Púchovčania dostali na koňa a dohrávali zápas v kludnom tempe.

Reklama

FBK sTc Púchov – FBC Páv Piešťany 9:4 (2:1, 1:2, 6:1)

Do druhého zápasu nastupovali tri plnohodnotné formácie. Do polovice tretej tretiny bol stav tesný 2:3 a Piešťanci zatlačili Dubničanov do ich pásma na niekoľko minút, počas ktorých nedokázali prestreliť dobre chytajúceho dubnického brankára. Dubnica si dokázala vypracovať protiútok s úspešným zakončením a skóre sa menilo na 2:4. Následné uzavretie Piešťancov v ich obrannom pásme Dubničania dohrávali zápas, kde sa im darilo úspešne strielať cez našu obranu.

Reklama

FBC Páv Piešťany – ŠK Victory Stars Nová Dubnica 3:8 (2:2, 0:1, 1:5)

(pav)

Populárne články