Connect with us

Šport

Florbal: Vstup do extraligy juniorom FBC Páv Piešťany nevyšiel najlepšie

Published

on

Reklama

Juniori FBC Páv Piešťany majú za sebou prvé extraligové dvojkolo. Oba duely nováčik súťaže prehral, pričom však vo svojom historicky prvom zápase v najvyššej súťaži pred domácim publikom, súperov z Bratislavy riadne potrápil a pokojne mohol aj vyhrať.

Piešťanci privítali v sobotu 14. septembra v otváracom zápase celej florbalovej extraligy tím Snipers Bratislava. Prvé dejstvo prehrali 2:4, avšak v druhom duel otočili na svoju stranu. Tretinu vyhrali 4:0 a do záverečnej fázy vstupovali s dvojgólovým náskokom. Žiaľ poslednú tretinu nezvládli a prehrali ju 0:3. Zápas tak skončil výsledkom 6:7 v neprospech domácich.  „Prehrali sme si vyhratý zápas. Tretiu tretinu sme boli neefektívni a položili nás oslabenia,“ zhodnotil stretnutie tréner Michal Srnec

Reklama

V nedeľu hostili Pávi družstvo Tsunami Záhorská Bystrica.  Tento duel domácim vôbec nevyšiel. Už v prevej tretine prehrávali 2:6 a v druhej súper svoj náskok ešte navýšil, keď viedol už o sedem gólov a stav bol 3:10. V záverečnom dejstve sa hra vyrovnala a hostia vedomí si gólového rozdielu trochu poľavili v koncentrácii. Zápas skončil s výsledným skóre 3:11.  „Dnes sme zaostaváli za súperom vo všetkom. Z tohto zápasu sa musíme jednoducho poučiť a ideme ďalej. Musíme hrať ako tím, nie ako individuality. Potrénujeme a za dva týždne nás čaká nové dvojkolo, v ktorom budeme chcieť byť uspešní,“ povedal  tréner Michal Srnec.

Text a foto: -th-

Reklama

Populárne články