Connect with us

Novinky

Cyklisti zvučných mien si vychutnali zjazd z Havrana a prefrčali cez Piešťany

Published

on

Reklama

Cyklistické preteky Okolo Slovenska prechádzali tento rok aj cez Piešťany. V sobotu 21. septembra sa cyklisti vydali na záverečnú štvrtú etapu z Hlohovca do Senice cez Veľké Ripňany, Radošinu, Havran a následne cez Piešťany. Vidieť ste mohli špičkových pretekárov ako sú Viviani,  Kristoff,  Démare,   Jungels či Buchmann. Na horskú prémiu na Havrane sa dostal najskôr únik. Pretekári si následne užili zjazd do kúpeľného mesta.

V Senici sa radoval z víťazstva Elia Viviani z tímu Deceuninck – Quick Step, pre ktorého to boli posledné preteky za tento tím. Na druho mieste finišoval v hromadnom šprinte Arnaud Démare z Groupama-FDJ a tretí bol vicemajster sveta Alexander Kristoff z tímu0 UAE Team Emirates. Nepopulárna štvrtá priečka sa ušla Erikovi Baškovi pretekajúcemu za tím Bora-Hansgrohe.

Reklama

Víťazstvo Vivianiho pomohlo k celkovému víťazstvu jeho tímového kolegu Yvesa Lampaerta. Taliansky šprintér totiž zobral dôležité bonifikačné sekundy Démarovi a ten tak skončil celkovo druhý za Lampaertom o sekundu.

Ako vyzeral z jazd z Havrana sa môžete pozrieť na fotkách Viktora Vrábla (Bananský hlásnik):

Reklama

-red- Foto: Viktor Vrábel / Bananský hlásnik, Matej Hudcovič

Populárne články