Connect with us

Šport

Florbal: Pávi porazili Prievidzu aj v druhom zápase

Published

on

Reklama

Piešťanskí pávi sa v sobotu 14. novembra stretli po druhýkrát vo florbalovej sezóne 2015/2016 s kladivármi z Prievidze. Zápas na súperovej palubovke po takmer mesačnej pauze mal o poznanie vyrovnanejší priebeh ako prvý duel. Našim hráčom sa v ňom nakoniec podarilo zvíťaziť  pomere 11:8. 

Zápas pávom od začiatku vôbec nevychádzal a herne sa trápili, o čom svedčí aj strata pohodlného dvojgólového vedenia v prvej tretine. Herne však mali predsa len navrch Piešťancí, ktorí si v druhej tretine vypracovali dvojgólové vedenie a už ho z rúk nepustili. Ich hru zbytočne kazili hrubé chyby v obrannej hre, vďaka čomu dokázali Prievidžania skórovať až osemkrát. V ďalšom zápase 21. novembra s vedúcou Šaľou budú musieť pávi už zabrať naplno, aby sa im podarilo posunúť sa v tabuľke nahor. Oproti vedúcemu tímu súťaže však majú dva zápasy k dobru. Na domácej palubovke sa predstavia až 5. decembra proti Seredi.

Reklama

ŠK MS CVČ Kladivári Prievidza – FBC Páv Piešťany 8:11 (3:3, 2:4, 3:4)
Góly Piešťan: Bugár, Kromholc 2, Galbavý, Lazarčík, Hetteš, Bošanský, Jankech, Schwarzbacher, Pazderka.

V hre boli cez víkend aj piešťanskí dorastenci, ktorí nadviazali na úspešné prvé kolo pripísali si hneď tri víťazstvá, vďaka čomu sa v tabuľke vyhrievajú na druhej priečke len o skóre za vedúcim FBC Trenčín. V stretnutiach opäť žiarili kapitán Kusenda, ktorý zaznamenal až šesť presných zásahov a brankár Vondráček. Ten v troch zápasoch inakasoval len štyri góly a drží si vynikajúcu fazónu. Dorast bol posilnený o dvoch hráčov z mužov, ktorí mali pomôcť dorastu k získaniu ďalších bodov, čo sa im aj úspešne podarilo. Postupne zvíťazili 3:1 nad Hlohovcom, 4:2 vyhrali v zápase so Sereďou a najlepšie skóre dosiahli v proti Leviciam, ktoré zdolali 6:1.
kalendarzapasovzakladnejcasti2015-16_resize_resize-lt/Zdroj: Tlačová správa/Foto: archív-

Reklama

Populárne články