Connect with us

Šport

Eva hostila 1. Piešťanský akvatlon

Published

on

Reklama

Až 150 športovcov rôznych vekových kategórii si prišlo 17. septembra na kúpalisko Eva zmerať sily v pretekoch v plávaní a behu.

[singlepic id=19855 w=320 h=240 float=left]Juniori, ženy, muži a veteráni absolvovali  900 metrov plávania a 4,5 km behu. Medzi juniormi zvíťazili Ondrej Doletina a Rebeka Rizmanová. Najlepším mužom bol Andrej Orlický, ženou Agáta Malíková z Piešťan a veteránom Branislav Šteuček.

Reklama

Starší žiaci plávali 400 m a potom ich čakali 2 km behu. V tejto kategórii sa najlepšie umiestnili Martin Hruškovic a Michaela Gašparová. Polovičné trate absolvovali mladší žiaci. Na prvých priečkach skončili v tejto kategórii Alexander Světlík a Lýdia Drahovská z Piešťan.

Najviac súťažiacich bolo medzi staršími deťmi, kde pretekalo 25 chlapcov a 17 dievčat, ktorí plávali 50 m a behali 0,5 km. Uspeli Tomáš Ružič a Lara Bábska. Najmladší účastníci Piešťanského akvatlonu si museli poradiť s 25 metrami vo vode a 200 m dlhým behom. Zvíťazili Boris Bátovský a Klára Švorcová.

Reklama

Pozrite si výsledky jednotlivých kategórií: mladšie detistaršie detimladší žiaci a žiačkystarší žiaci a žiačkyjuniori a juniorkymužiženyveteráni.

[nggallery id=1090]

Autor: (mp) Foto: Ján Ciklamini

Populárne články