Connect with us

Novinky

Deti na hokej – poďte medzi Havranov

Published

on

Reklama

Druhú decembrovú nedeľu bolo na piešťanskom zimnom štadióne rušno. Hokejový klub HK HAVRANI Piešťany v spolupráci a pod záštitou Slovenského zväzu ľadového hokeja zorganizovali akciu DETI NA HOKEJ.

Cieľom akcie bolo zanechať v pamäti malých účastníkov podujatia pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím a v neposlednom rade pomôcť nášmu hokejovému klubu zo strany SZĽH v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom, ktorí sa zapoja do tréningového procesu v priebehu tohto mesiaca.

Reklama

Ako prihlásiť dieťa na hokej? Opýtali sme sa generálneho manažéra klubu, Petra Bohuša: „Do hokejovej prípravky s radosťou privítame deti vo veku od 4 do 10 rokov (chlapcov i dievčatá). Všetci sú vítaní. Ideálne je nás kontaktovať vopred telefonicky (0911 486 484), alebo mailom na adrese manazer@hkhavrani.sk.“

Čo bude potrebovať dieťa na 1. tréning? „Prilbu (akákoľvek, napr. môže byť prilba na bicykel, lyžiarska), korčule (ideálne nie plastové), rukavice (môžu byť aj lyžiarske), chrániče lakťov a kolien (môžu byť aj in-line), hokejku, fľašu s vodou (čajom). Korčuľovať nemusí vedieť, my  to deti radi naučíme. Po prihlásení do klubu dostane každé dieťa kompletnú hokejovú výstroj na zapožičanie. Tešíme sa na každého nového „havrana“. Staň sa jedným z nás!“ pozýva Peter Bohuš.

Reklama

Pozrite si krátky videozáznam z nedeľnej akcie DETI NA HOKEJ.
HK Havrani

Populárne články