Connect with us

Kultúra

Jahoda DŽem úspešná vďaka tanečníkom, organizátorom i partnerom

Published

on

Reklama

Elektrárňa Piešťany bola v sobotu 9. decembra dejiskom piateho ročníka obľúbeného tanečného podujatia Jahoda DŽem. Na pódiu sa predviedli tanečníci v kategórii bez rozdielu veku a tiež talenty do 15 rokov v tanečných štýloch HIPHOP a BREAKIN. Porota, ktorú tvorili známe mená tanečnej scény Sunni, Romski, Lilou a Kieran, mala počas tanečných súbojov jeden na jedného poriadne ťažkú úlohu vybrať tých najlepších. Víťazmi sa nakoniec stali Spox, Gorky, Vanda a Kvetka. Videá z rozhodujúcich súbojov nájdete nižšie.

„Dúfam, že sa vám páčilo a že vás to všetko milo prekvapilo, cítili ste sa dobre a užili si energiu, ktorú sme do toho vložili. Ospravedlňujem sa za hodinové meškanie a trošku neskorší koniec akcie. Je mu ľúto, že sa SUNNIho workshop musel zrušiť lebo určite vám mal čo ponúknuť. Či sa vidíme aj v roku 2018 na 6. ROČNÍKU je len a len na vás, keď budem cítiť, že to chcete a že to podporite namiešam vám zasa niečo zaujímave,“ uviedol k akcii Boris „Bobeš“ Turčan.

Reklama

Podujatie Jahoda DŽem 2017 podporili partneri Sunny Road, Mesto Piešťany, Hotel Máj, Rybársky dvor,  Red Bull, Elektrárňa Piešťany, Simea Simeon, Dominant Deepness, FaxCopy a The Cup Cafe & Home.

BREAKIN – FINAL – ALAN vs. SPOX

Reklama

HIPHOP – FINAL – GORKY vs. TESS

BREAKIN KIDS – FINAL – TOBY vs. VANDA

HIPHOP KIDS – FINAL – KVETKA vs. REBIS

-red/Zdroj a foto: Jahoda DŽem 2017-

Populárne články