Connect with us

Šport

Deti a rodičia z ŠK Kajak Moravany si zmerali sily na Family Cupe

Published

on

Reklama

Víkendovú prestávku medzi pretekmi v druhej polovici júla využili deti z klubu ŠK Kajak Moravany nad Váhom na zorganizovanie už tradičného klubového podujatia pod názvom Family Cup.
Tento deň patril deťom a rodičom, ktorí mali chuť si zmerať svoje sily v rôznych disciplínach, ktorými boli plávanie, paddleboard, canoe C2 pre rodičov i kombinácia dieťa/rodič, v K1 sa predviedli pretekári z domáceho klubu, do K2 zasadli deti s rodičmi. Zaujímavá bola aj disciplína kajak bez pádla, kde okrem stability museli deti predviesť i silu v rukách.
Po skončení súťažných disciplín boli deti a rodičia odmenení na stupňoch víťazov. Celkovou víťazkou, po sčítaním všetkých bodov sa stala Jana Pernischová.
Pre všetkých zúčastnených bolo pripravené občerstvenie – guláš, kofola, rôzne koláčiky a slané dobroty, dalo sa grilovať.
Touto cestou chceme poďakovať všetkým deťom, ktoré túto akciu zabezpečovali – od vytvorenia časového harmonogramu s online rozpisom a výsledkami až po rozhodcov, ktorí bedlivo sledovali nielen štart ale aj cieľ.

ŠK Kajak Moravany

Reklama

Populárne články