Connect with us

Šport

Čajky skončili na domácom turnaji tretie

Published

on

Reklama

Na programe posledného dňa (9. septembra) medzinárodného basketbalového turnaja boli zápasy družstiev Enisey Krasnojarsk – Good Angels Košice a Piešťanské Čajky – Valosun Brno. Naše reprezentantky sa v celkovom poradí umiestnili na treťom mieste.

[singlepic id=34648 w=520 h=350 float=center]

Reklama

Už úvodná štvrtina prvého zápasu vyznela jasne v prospech Košičaniek. Hráčky Krasnojarsku sa snažili uhrať čo najlepší výsledok a v priebehu zápasu sa im podarilo znížiť, na súperky sa však nedotiahli.

Enisey Krasnojarsk – Good Angels Košice 53:68 (38:53, 19:39, 6:29)

Reklama

V ďalšom zápase, ktorý bol zároveň súbojom o striebro mali viac síl a najmä presnejšiu mušku hráčky z moravskej metropoly a nad Piešťanskými čajkami zaslúžene zvíťazili.

Piešťanské Čajky – Valosun Brno 59:74 (43:60, 26:38, 14:24)

„Pre naše družstvo bol turnaj veľkým prínosom v príprave. Zápasy nám splnili taký cieľ, aký sme očakávali. Mladé hráčky dostali príležitosť prezentovať sa v ťažkých zápasoch. Postupne budujeme družstvo tak, aby sme boli pripravený na extraligu. Verím, že turnaj bude mať v nasledujúcich rokoch pokračovanie a vznikne z neho tradícia,“ povedal po zápase tréner nášho družstva Martin Pospíšil.

Pohár primátora získali jasné favoritky Good Angels Košice. Strieborné z Piešťan odišli hráčky Valosun Brno, tretie boli domáce Piešťanské Čajky a  štvrté miesto obsadili basketbalistky z Enisey Krasnojarsk.

[nggallery id=1895]

Text: red Foto: T. Hudcovič

Populárne články