Connect with us

Reklama

Čajky dnes ukončia základnú časť súbojom s Good Angels Košice

Published

on

Reklama

Extraligový šláger na záver základnej časti ženskej basketbalovej extraligy. Už dnes je na programe súboj najlepších ženských tímov v posledných rokov, keď Piešťanské Čajky o 18.00 hodine privítajú v Diplomat aréne Good Angels Košice. V súboji prvých Košičaniek s druhými Čajkami tak rozhodne nebude núdza o kvalitný basketbal.

Najväčším vrcholom tohto basketbalového týždňa bude víkendový Slovenský pohár žien 2018 v Piešťanoch. V stredu však basketbalových nadšencov čaká ešte jeden pestrý súboj, ktorý bude peknou previerkou pred víkendovými bojmi o prvú trofej sezóny. Hoci Piešťanské Čajky v roku 2018 nehrajú optimálne, radi by sa dnešným stretnutím odrazili k lepším výkonom.

Reklama

„Dôležité bolo, aby sme po návrate z turnaja Východoeurópskej ligy v Rige dobre zregenerovali. Momentálne je to o tom, aby sme v našom hernom koncepte napredovali. Robíme príliš veľa chýb, musíme sa vyvarovať zlyhaniam v disciplinovanosti. Je dôležité, aby každá hráčka išla na hranu v osobných súbojoch. Good Angels sú favoritom, ale my spravíme všetko preto, aby sme im to čo najviac znepríjemnili,“ povedal pred dnešným stretnutím tréner Čajok Martin Pospíšil.

Dnešný zápas je druhým vzájomným meraním síl v tejto sezóne. Začiatkom novembra Čajky prehrali v Košiciach 50:64 a bola to ich doteraz jediný prehra v extraligovej sezóne. Good Angels Košice sú zatiaľ bez prehry na prvej priečke tabuľky.

Reklama

Vstupenky na zápas v hodnote dvoch eur si môžete zakúpiť od 10.30 do 14.00 hodiny v reštaurácii Diplomat aréna, alebo pred zápasom od 16.00 hodiny.

Extraliga žien – 14. kolo – dohrávka:
Piešťanské Čajky – Good Angels Košice (18.00, Diplomat aréna)
Livestream: https://www.youtube.com/watch?v=TOgz4Pb_LhI
Livestats: http://www.fibalivestats.com/u/EXTW/747448/

-TS Piešťanské Čajky-

Populárne články