Connect with us

Novinky

Čajkám sa v Košiciach nedarilo, Good Angels vyhrali zaslúžene

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky sa v sobotu 10. decembra predstavili na palubovke Good Angels Košice. Basketbalistky v Košiciach nepodali dobrý výkon a domáce hráčky zaslúžene zvíťazili so skóre 75:52. Čajky tak utrpeli prvú extraligovú prehru v sezóne. 

Piešťanky nenastúpili v Košiciach v dobrej forme a bola na nich vidieť nerozohranosť, pretože posledný mesiac mali voľnejší zápasový harmonogram. Košičanky piešťanské hráčky prevýšili takmer vo všetkých činnostiach.

Reklama

GOOD ANGELS Košice – Piešťanské Čajky 75:52 (17:12, 41:26, 61:38)

Good Angels: Jurčenková /8 doskokov/ a Oblak po 10, Baugh 9 /8 doskokov/, Bálintová 6, Allen 4 (Baburová 11, Stehlíková 10, Žirková 9, Janoščíková 5, Kupčíková 1, Blanárová 0). Tréner: P. Jankovič

Reklama

 Piešťanské Čajky: Oliver 9, Oroszová /7 doskokov/, Handy a Slamová po 7, Brown 2 (Dudášová 13 /3 trojky/, Mikulášiková 5, Horváthová 2, Balážová 0). Tréner: M. Pospíšil

„Zápas bol po prvej časti celkom rozhodnutý, s tým že Good Angels ešte natiahli svoj náskok na 15 bodov po prvom polčase. Boli náznaky, že by sme to mohli nejako skresať, ale nedostali sme sa pod 15 bodov a už sa to len dohrávalo. Chceli sme odohrať lepší zápas, ale aj táto skúsenosť v tomto období, v ktorom sa nachádzame, je dobrá. Good Angels zaslúžene vyhrali,“ zhodnotil zápas asistent trénera Piešťanských Čajok Richard Kucsa.

„Najväčší problém vidím v tom, že sme prehrávali osobné súboje. Zlyhali sme najmä v individuálnych veciach. V tejto sezóne si to s Good Angels ešte viackrát rozdáme,“ povedala hráčka Piešťanských čajok Nikola Dudášová.

Piešťanské basketbalistky čakajú v nasledujúcom týždni dva domáce zápasy. Najskôr v stredu odohrajú zápas CEWL proti českým extraligistkám SBŠ Ostrava a v poslednom domácom stretnutí roku 2016 privítajú v sobotu ŠBK Šamorín.

-zdroj: Piešťanské čajky, ilustr. foto: archív-

Populárne články