Connect with us

Novinky

Bowling: Pohár primátora vyhrali Brooklyn Style

Published

on

Reklama

Bowling Center Victoria oslávilo v sobotu 10. júna desať rokov existencie. Okrem zábavy a osláv na tanečnom parkete, bolo súčasťou výročia aj zápolenie O pohár primátora. Ten získalo mužstvo Brooklyn Style, ktoré zvalilo 3723 kolov.

Turnaja sa zúčastnilo osem družstiev. Hráči odohrali sedem hier, pričom po každej si tímy vymieňali dráhy. Víťazom sa stalo to družstvo, ktoré zhodilo najviac kolov.

Reklama

Prvenstvo vybojovali Brooklyn Style s 3723 zvalenými kolmi. Druhé Ratnovce zaostali o 42 kolov, celkovo ich teda zhodili 3681. Súbor o dvojku turnaja bol veľmi tesný. Tretí Pivkári totiž zvalili 3679 kolov, takže rozdiel medzi striebornou a bronzovou priečkou bol len 2 koly.

Na štvrtom mieste sa umiestnil tím Platan (3646), na piatom Smile Team (3211), na šiestom Bowling Team (3203), na siedmom Bowlers in Pijamas (3161) a na ôsmom SPŠE (2558).

Reklama

Ceny víťazom odovzdal viceprimátor Martin Valo. Rovnako boli odovzdané i ceny vyžrebovaným výhercom, ktorých vstupy od apríla sa zbierali v osudí. Napokon na záver turnaja potešila torta k 10. výročiu centra.

Populárne články