Connect with us

Šport

Behali ste už okolo hradu a videli pritom nádhernú panorámu?

Published

on

Reklama

Okolie Piešťan a krásy Považského Inovca sú známe. Mnoho ľudí už meralo cestu na hrad Tematín, túlalo sa po okolí alebo si prišli na Bezovec zalyžovať. Ale málokto si okolo hradu bol zabehať. Preto by ste mali využiť šancu a zmeniť to. Srdečne vás pozývame na prvý ročník Behu okolo hradu Tematín, ktorý sa uskutoční v nedeľu 25. mája na Bezovci pri Piešťanoch.

Untitled-1Štartovať sa bude o 11.00 h spred hotela Inovec na Bezovci, predtým od 9.00 do 10.30 prebehne registrácia. Bežci majú na výber polmaratón (dva okruhy) s prevýšením 800 m a desať a pol kilometrovú trasu (jeden okruh) s prevýšením 400 metrov. Pre pretekárov a fanúšikov pripravuje hotel Inovec po pretekoch chutný guláš. Organizátor sľubuje chutné ovsené koláčiky a pitný režim pred pretekmi.

Reklama

Víťazov, ale i náhodne vyžrebovaných bežcov v tombole finančne podporí Medicínske centrum na Javorovej ulici v Piešťanoch – firma Benimed s.r.o. – kardiológia, ultrazvuk, reumatológia. Ceny do preteku venoval Intersport – Liptovský Mikuláš & Ružomberok, V-Šport z Piešťan, ale i  Vitamin Well – vitamínové vody a Majer Zemianske sady so svojimi vínami.

Počas konania preteku bude možné si objednať wellness v hoteli Inovec za špeciálne ceny. Pred pretekmi je možná rezervácia ubytovania – 20 eur/osoba/noc s raňajkami v dvojlôžkovej, ale i jednolôžkovej izbe.

Reklama

V hoteli Inovec je možné si popritom zahrať squash, paintball alebo volejbal či nohejbal.

Možnosť registrácie a platby priamo na beh.sk. Informácie o pretekoch: janka.benacka@gmail.com.

(inf)

Populárne články