Connect with us

Blogy

Beh okolo Marhátu už túto nedeľu

Published

on

Reklama

Aj tento rok sa v auguste stretnú na Výtokoch bežci a turisti z Piešťan, ale aj vzdialenejšieho okolia. August sa totiž stal mesiacom, kedy sa tu konajú bežecké preteky v lesoch v okolí Marhátu.

[singlepic id=45643 w=520 h=340 float=center]

Reklama

6. ročník Behu okolo Marhátu sa uskutoční v nedeľu 10. augusta so začiatkom prezentácie o 9 hodine a štartom prvej kategórie – Nordic walking – alebo po našom „turisti“ o 10.00 h. Na svoje si samozrejme ako každý rok prídu aj deti od tých menších – predškolákov, ktorí budú mať možnosť zmerať si sily v behu na výtockom ihrisku, cez tých starších (do 10 rokov), ktorí pobežia už do doliny 800 metrov až po 15-ročných, čo sa prebehnú 1 kilometer hore a potom späť do cieľa na parkovisku.
Štart hlavnej kategórie na 11,5 km ako aj juniorskej a veteránskej kategórie na 5 km s výbehom na sedlo Gajda je naplánovaný na 11 hodinu. Potom už budeme čakať na víťazov, ktorých na záver odmeníme cenami a budeme mať možnosť občerstviť sa tradičnými chlebíkmi a nápojmi. Podľa predbežnej štartovky na stránke beh.yw.sk by sa mali na trať vydať aj tento rok kvalitný pretekári.
Tohtoročný „Marhát“ je opäť súčasťou Malokarpatského pohára v horskom behu organizovaného Peťom Dolákom.
Veríme, že sa na Výtokoch zídu tak kvalitní pretekári ako aj rekreační bežci, ktorí si vychutnajú letnú prírodu a strávia tiež nedeľné dopoludnie športom.
Bližšie informácie a možnosť sa online prihlásiť sú na beh.yw.sk alebo jozef.drahovsky@seznam.cz alebo 0904 975 140.

Tešia sa na Vás členovia ŠBR Piešťany.

Reklama

Text: Jozef Drahovský Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články