Connect with us

Šport

Beh cez Ahoj 2014

Published

on

Reklama

Jarný vánok a slnečné lúče lákajú čím ďalej, tým viac bežcov k tréningom a rovnako z týždňa na týždeň pribúda aj bežeckých pretekov, ktorých sa môžu zúčastniť. Možnosť zabehať si a zapretekať si v prírode, ponúka pre všetkých aj klub ŠBR Piešťany, ktorý i tento rok pripraví niekoľko športových podujatí v Piešťanoch a okolí. Hneď prvým z nich je už túto nedeľu BEH CEZ AHOJ.

[singlepic id=53433 w=240 h=320 float=left]Stretneme sa v lyžiarskom stredisku Ahoj na Banke pri Piešťanoch v nedeľu 1.6.2014 od 9 hodiny na prezentácii. Tak ako každý rok sú pripravené bežecké kategórie  pre všetky vekové skupiny, to znamená od detí predškolského veku, cez školákov až po juniorov a dospelých, pre ktorých je pripravená 9,5 km trať. Na svoje si prídu aj „turisti“, ktorí môžu 9 a polku prejsť pešo v kategórii Nordic Walking.

Reklama

Podrobnejšie informácie nájdete na webovej stránke behu, kde je aj možnosť prihlásiť sa a tak dať organizátorom možnosť vedieť približný počet účastníkov, aby vedeli odhadnúť množstvo občerstvenia a odmien.

Viac info teda na http://beh.yw.sk/races.php?race=ahoj2014 alebo jozef.drahovsky@seznam.cz alebo 0904975140.

Reklama

Autor: ŠBR Piešťany

Populárne články