Connect with us

Šport

Bedmintonisti majú našliapnuté do tretej ligy

Published

on

Reklama

Minulú nedeľu 25. marca sa v telocvični Gymnázia Pierra de Coubertina uskutočnilo 5. kolo štvrtej bedmintonovej ligy. Piešťanské družstvá A a B hostili Filozof Bratislava E, Filozof Bratislava D a Malinovo. Piešťanskému Áčku sa darilo. Aj po tomto kole vedie tabuľku bez straty bodu a už teraz sa môže tešiť na májové Final Four, odkiaľ dve najlepšie družstvá postúpia do tretej ligy.

[singlepic id=27397 w=320 h=240 float=left]Piešťanský A tím hral doma v zložení Kalinčík, Brežný, Hornák, Bieleschová, Chmelková a Hrubý. Chýbala mladá opora Adam Urmisnký, ale i tak zvládlo družstvo všetky zápasy s absolútnym prehľadom a prevahou. Nad Filozofom Bratislava D vyhrali 8:0, nad Filozofom Bratislava E 7:1 a rovnako skončil aj zápas s Malinovom. Piešťanské Ačko sa aj vďaka týmto výsledkom netají ambíciou postúpiť na záverečnom turnaji do vyššej ligy.

Reklama

Piešťanské B-čko už také úspešné nebolo. Doma jeden duel vyhralo a dva prehralo, pričom si drží pozíciu uprostred štvrtoligovej tabuľky. Zostava Šmída, Maretta, Levák, Piešťanská, Malast, Horúcka, Sunega, Šimová, Bednáriková a Ručka zdolala Filozof D 7:1. Rovnakým skóre však podľahla Filozofu E a duel s Malinovom skončil 2:6 v neprospech domácich bedmintonistov.

REKLAMA

Reklama

[nggallery id=1531]

Autor: ht Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články