Connect with us

Novinky

Basketbal: Mladšie žiačky Piešťanských Čajočiek na MS štvrté, tento víkend zabojujú ďalšie družstvá

Published

on

Reklama

Ako prvé absolvovali Majstrovstvá Slovenska v prvý júnový víkend v Poprade Piešťanské Čajočky – mladšie žiačky, keď obsadili pekné 4.miesto. Ďalšie dievčatá z Basketbalového klubu mládeže Piešťany majú záver sezóny ešte len pred sebou, Piešťanské Čajočky – staršie minižiačky cestujú na MSR do Ružomberka a Piešťanské Čajočky – žiačky cestujú na MSR do Košíc. Obe družstvá odohrajú na svojich MSR po 5 zápasov.

Zľava stoja: tréner Dušan Burdej, Patrícia Bitarovská, Zoja Mlynáriková, Olívia Janigová, Emma Havrikanič, Nella Flímelová, Viktória Boháčová, Nina Ilenčiaková, asistent trénera Peter Sedláček Zľava klačia: Marianna Bučková, Alexandra Křenová, Kristína Dzurová, Tamara Kusendová, Ažbeta Danišková, Lenka Dobrovolná, Aneta Sedláčiková, Simona Sedláčiková

Staršie minižiačky pod vedením trénera p. Dušana Burdeja v dlhodobej súťaži skončili v tabuľke na 2. mieste za Šamorínom a pred Trnavou, keď z 36 zápasov vyhrali 31 a 5 prehrali zo skóre 1823:792. V Ružomberku ich čaká Ružomberok, Trnava, Young Angels Blue Košice, Šamorín, Young Angels Yelow Košice. „Cieľom družstva je odhodlanie dosiahnuť čo najlepšie výsledky a umiestnenie. Je to kategória do 12 rokov, a preto ideme najmä získavať skúsenosti z takéhoto podujatia“ povedal tréner Dušan Burdej. Viac o turnaji na FB a na webe  www.mbkruzomberok.sk.
 

Reklama

Aj žiačky v dlhodobej súťaži skončili v tabuľke na 2. mieste za Trnavou a pred Sereďou, keď z 24 zápasov vyhrali 15 a 9 prehrali zo skóre 1282:1020. V Košiciach ich čaká Young Angels Yelow Košice, Trnava, Young Angels Blue Košice, Sereď, CBK Košice. „Vôbec nie sme pre tieto MSR favoritom na získanie niektorej z medailí, ale budeme bojovať a skúsime prekvapiť,“ povedal tréner Miloš Drgoň. Informácie o turnaji na FB a na webe  youngangels.sk/sk.

Predný rad zľava: Štrbová Andrea, Školková Alexandra, Macejková Soňa, Orlovská Soňa, Šimončičová Lucia, Benešová Emma, Mikudíková Emília, Gergelyiová Zaira Zadný rad zľava: asistent trénera Málková Diana, Schlosserová Ema, Kubalová Emma, Petrášová Alexandra, Mičutková Ivana, Surmanová Simona, Akay Nina, tréner Drgoň Miloš

TS Piešťanské Čajočky

Reklama

Populárne články