Connect with us

Šport

Basketbal: Čajočky U11 priniesli z majstrovstiev Slovenska bronz

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu sa v Trnave uskutočnili Majstrovstvá Slovenskej republiky v basketbale v kategórii minižiačky U11, čiže ročník narodenia 2004 a mladšie. Medzi šesť najlepších tímov z celého Slovenska sa prebojovali už tri kolá pred koncom súťaže aj Piešťanské čajočky. Na turnaji ukázali piešťanské hráčky jednoznačne najkrajší basketbal, ktorý je náročný a zároveň dokáže prinášať veľa radosti. Čajočky napokon skončili na výbornom treťom mieste.
IMG_0568

REKLAMA

Reklama

bio dia web baner 300x300 maj18

Ako čerešnička na torte bolo vyhlásenie piešťanskej hráčky Ninky Gavlákovej za najužitočnejšiu hráčku celého turnaja. Ninka zároveň získala 1. miesto v počte získaných bodov (116 bodov). A samozrejme bola vyhlásená aj ako najlepšia hráčka tímu. Nedá mi nespomenúť, že medzi prvými dvadsiatimi štyrmi najlepšími strelkyňami bolo 8 hráčok Piešťaských čajočiek.
To dokazuje, že náš tím tvoria veľmi šikovné komplexne pripravené dievčatá. Je to aj potvrdenie, že systém trénovania nastavený trénerom Dobroslavom Luptákom, ktorý sa nenechal strhnúť fenoménom tejto doby (zbytočným pretrénovaním malých detí a snahou dosiahnuť vrcholné výsledky už v útlom veku), je jednoznačne správny. Príprava Čajočiek stojí na postupných krokoch učenia a hlavne nezanedbania všeobecnej pohybovej prípravy.
Radi by sme poďakovali všetkým rodinným príslušníkom a fanúšikom, ktorí vytvorili úžasnú atmosféru počas našich zápasov.
Naša zostava: Nina Akay, Sofia Dzibelova, Nina Gavláková, Nina Grnáčová, Katarína Halmová, Emma Havrikanič, Barbora Jankechová, Katarína Juricová, Emma Kralovičová, Alexandra Křenová, Emma Kubalová, Dominika Kubová, Soňa Macejková, Mia Mlynáriková, Zoja Mlynáriková, Petra Obuchová, Soňa Orlovská, Viktória Rösseler, Aneta Sedláčiková, Simonka Sedláčiková, Ema Schlosserova, Lucia Šimončičová, Alexandra Školková, Andrea Štrbová, Magdaléna Valová.

Reklama

Viac o nás na www.bkm-piestany.webnode.sk.

Ing. Branislav Macejka

Populárne články