Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky odštartujú v sobotu semifinále, opäť môžete vyhrať lístky

Published

on

Reklama

Semifinálová séria extraligového play-off medzi Piešťanskými Čajkami a MBK Ružomberok štartuje už túto sobotu. Pri tejto príležitosti vyhlasujeme ďalšiu súťaž o vstupenky na prvý domáci zápas Čajok, ktorý sa uskutoční v sobotu 2. apríla v Diplomat aréne. Stačí ak budete sledovať facebookovú stránku piešťanských basketbalistiek. Čajky odohrali včera prípravný zápas proti kadetom Interu Bratislava, ktorým podľahli len tesne v pomere 56:59.

Piešťanské Čajky – BK Inter Bratislava (juniori) 56:59 (15:19, 8:11, 19:19, 14:10)

Reklama

Zostava/body Čajok: Dudášová 4, Whittington, Balážová, Oroszová 8, Slimáková 1, Majtásová 5, Felixová 3, Engelman 8, M. Páleníková 5, Parker 22

Pravidlá súťaže:

Reklama

Každý deň dopoludnia zverejnia na facebookovom profile Piešťanské Čajky jednu otázku z histórie, či súčasnosti vzájomných súbojov s MBK Ružomberok. Správnu odpoveď treba napísať do komentárov pod otázkou najneskôr do 17:00 daného dňa. Následne vyžrebujú spomedzi fanúšikov, čo správne odpovedali víťaza, ktorý bude oznámený vždy nasledujúci deň pred začiatkom ďalšieho kola súťaže. Ten získa dve vstupenky na zápas Piešťanské Čajky – MBK Ružomberok.

Do súťaže sa môžete zapojiť na facebookovom profile Piešťanských Čajok.

-lt/Zdroj a foto: Piešťanské Čajky-

Populárne články