Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky deklasovali Ostravu o 67 bodov

Published

on

Reklama

V druhom zápase Stredoeurópskej ligy (CEWL) privítali Piešťasnké Čajky na domácej palubovke basketbalistky SBŠ Ostrava. Po tesnej prehre z prvého kola proti rumunskému ICIM Arad, tentoraz Čajky zápas absolútne ovládli a český tím zdolali o 67 bodov – 99:32.

_mg_6837[1]

Reklama

Po prvej štvrtine Čajky viedli 22:7. Polčasové skóre bolo 45:14. Tretiu štvrtinu vyhrali piešťanské hráčky o 19 bodov a celkovo už viedli o 50 bodov – 74:24. V poslednej štvrtine Čajky naďalej zvyšovali svoj náskok a k trojcifernému bodovému zápisu im chýbal už len  jeden bod, keď na konci duelu na ukazovateli skóre svietilo 99:32.

So zápasom bol spokojný aj tréner domácich Martin Pospíšil: „Dnes sme spokojní s celkovou koncentráciou v zápase. Je pozitívne, že sme dokázali nastolený trend v obrane udržať aj pod vplyvom narastajúceho skóre v náš prospech.“ Naopak nespokojný bol asistent trénera Ostavy, Ladislav Ondruš, ktorý odpovedal na otázku ako hodnotí zápas z pohľadu svojho tímu jedným slovom: „Hrôza.“

Reklama

Najlepšou strelkyňou domácich v zápase bola Nikola Dudášová s 18-timi  bodmi. Romana Stehlíková pridala 17, Bartánusová 13, Tatham 12, Felixová a Páleniková T. 12, Bartoňová 7, Krč-Turbová 6, Zentková 2.

-th- Ilustračné foto: th

REKLAMA

Laser_banner

Populárne články