Connect with us

Šport

Basketbal: Čajkám sa bojovnosť oplatila, v MEL zdolali Pécs

Published

on

Reklama

V predohrávke stredoeurópskej basketbalovej ligy cestovali Piešťanské Čajky vo štvrtok 7. marca do Pécsu. Prvý vzájomný zápas Piešťanky doma prehrali. V druhom dueli sa ukázali ako veľké bojovníčky a aj napriek tomu, že skoro tri štvrtiny zápasu prehrávali v závere skóre otočili.
[singlepic id=39748 w=560 h=373 float=center]
V prvej štvrtine si domáce basketbalistky vypracovali 6 bodový náskok. Vedenie si si udržiavali aj v ďalších dvoch štvrtinách, i keď Čajky rozdiel v skóre postupne znižovali. Posledné dejstvo patrilo piešťanským hráčkam, ktoré v 37. minúte vyrovnali na 67:67. Posledné tri minúty domáce dali len dva body, kým Čajky zaťažili konto súpera deviatimi bodmi a stretnutie skončilo 69:76.

[singlepic id=39743 w=560 h=373 float=center]

Reklama

„Takmer celý zápas sme sa na súpera doťahovali. Túto výhru si vážime najmä preto, akým spôsobom sme ju získali. Ako sa hovorí „never give up“ a „bojuj až do konca“! Práve to sa nám dnes vyplatilo,“ konštatoval po zápase Miloš Drgoň, výkonný riaditeľ Piešťanských Čajok.

Piešťanské Čajky: Krč-Turbová 6, Simon 8, Páleníková 17, Bartánusová 10, Zentková 7 (Pilátová, Felixová 9, Malinková 2, , Sheels 17, Polcerová). Tréner: M. Pospíšil.

Reklama

Autor: md Ilustračné foto: T. Hudcovič

Populárne články