Connect with us

Šport

Anti Kajlich sa opäť postavil do bránky

Published

on

Reklama

Minulý víkend 2.-3. októbra sa na termálnom kúpalisku Eva v Piešťanoch uskutočnil turnaj veteránov vo vodnom póle pod názvom Anti Kajlich Cup 2010. Prvý krát sa na turnaji osobne zúčastnil i hlavný sponzor podujatia, bývalý hráč Piešťan, Anti Kajlich, ktorý žije v Austrálii. V zápase proti Bratislave sa dokonca opäť po rokoch „postavil“ do piešťanskej bránky.

[singlepic id=5062 w=320 h=240 float=left]Anti Kajlich, ktorý bol brankárom piešťanských vodnopólových Majstrov ČSR z roku 1965, sa upísal vodnému pólu aj po skončení kariéry. Vodnopólové brány sú mu súdené, pretože tak ako bol dobrý brankár, teraz jeho firma vyrába rovnako dobré vodnopólové brány a ďalšie potreby pre vodné pólo a plávanie a distribuuje ich do celého sveta. Aj na brvnách piešťanských brán výrazne svieti logo Anti.

Reklama

Turnaja sa zúčastnili družstvá z Ľvova, Omišu, Budapešti, Bratislavy a Piešťan. Zápasy mali vysokú úroveň a hráči napriek úctyhodnému veku zvádzali tuhé súboje o dobré umiestnenie.

[singlepic id=5038 w=320 h=240 float=right]Turnaj vyhralo družstvo z Ľvova, na druhom mieste sa umiestnilo družstvo z Omiša, tretia bola Bratislava, štvrtá Budapešť a na piatom mieste skončilo domáce družstvo, ktoré svoje umiestnenie komentovalo ako pozornosť pre pozvané hosťujúce družstvá. V rámci turnaja sa uskutočnilo i stretnutie bývalých hráčov Piešťan, ktorí získali titul Majster ČSR v roku 1965.

Reklama

Výsledky jednotlivých stretnutí:

Bratislava – Omiš 2:5, Ľvov – Bratislava 8:4, Piešťany – Ľvov 5:7, Budapešť – Piešťany 4:5,

Bratislava – Budapešť 6:5, Omiš – Piešťany 8:2, Ľvov – Budapešť 8:5, Omiš – Budapešť 4:3,

Piešťany – Bratislava 5:6, a Omiš – Ľvov 4:3.

Družstvo Piešťan reprezentovali hráči:

Kajlich, Boba, Cifra, Tichov, Adamkovič, Racík, Papcún, Hašek, Reichel, Petričevič A., Petričevoč M., Repáš, Berlanský R., Brna, Baranovič, Tatara, Makovník.

Autor: Jozef Cifra a ht Foto: Tomáš Hudcovič a Ján Galo

[nggallery id=190]

[nggallery id=189]

Populárne články