Connect with us

Kultúra

Zasúťažte si o dva lístky na komédiu Chlieb s maslom

Published

on

Reklama

Dom umenia bude 10. mája o 19.00 hodine dejiskom jedinečnej divadelnej komédie Chlieb s maslom, v ktorej sa predstavia Dominika Žiaranová, Juraj Loj, Branislav Deák a Martin Mňahončák. Pod vedením režisérky Aleny Lelkovej rozohrajú brilantnú zábavu týkajúcu sa vzťahov medzi mužmi a ženami. Predstavenie vyrozpráva príbeh troch mužov hľadajúcich zmysel partnerských vzťahov a ideálneho spôsobu ako v nich zotrvať. Spolu s organizátormi sme pre vás pripravili súťaž o dve vstupenky na predstavenie, otázku týkajúcu sa témy komédie nájdete nižšie.

“Najlepšie by bolo, keby muži a ženy žili zvlášť a navštevovali by sa len občasne, za odmenu…” Striedanie pocitov šťastia a beznádeje „slobodného muža“, na druhej strane lákavý svet lásky a istoty sú hlavnou dilemou mužského sveta. Treba počítať so všetkým… aj s tým dobrým… a aj s hrozbou, že skončíte “ o chlebe s maslom”…,“ približujú základné myšlienky predstavenia organizátori.

Reklama

Súťažná otázka:

„Mali by podľa vášho názoru žiť muži so ženami oddelene a stretávať sa len za odmenu?“

Reklama

Svoje odpovede spolu s menom a mestom/obcou, kde bývate a telefónnym číslom, nám pošlite mailom na adresu: redakcia@pnky.sk najneskôr do konca týždňa, teda do nedele 7. mája. Do predmetu správy napíšte “Chlieb s maslom”. Víťaza spomedzi správnych odpovedí vyžrebujeme a jeho meno zverejníme v pondelok 8. mája o 12.00 hodine na našom portáli www.pnky.sk a facebookovej stránke.

-inf-

Populárne články