Connect with us

Kultúra

Základná umelecká škola pripravila viaceré koncerty

Published

on

Reklama

Už dnes od 17:00 predstavia svoj talent v priestoroch kina Fontána žiaci Hudobného odboru Základnej umeleckej školy v Piešťanoch v rámci ich Letného koncertu. Zaznejú Mozzart, Strauss, alebo Bériot, ale diváci si budú môcť vypočuť aj ľudové piesne, hity od Johna Lennona a Paula McCartneya či filmové melódie. Dohromady odohrajú mladý hudobníci až devätnásť skladieb.

samko bucko 2015 kopieV utorok 16. júna sa bude konať absolventský koncert Jozefa Bucka, ktorý hrá na husle v triede Zuzany Trnovcovej a Filipa Samka hrajúceho na akordeón, ktorého vyučovala Andrea Kubová. Koncert začne o 17:00 v priestoroch Kursalonu. Vystúpenie bude určite stáť za to, lebo k počutiu budú piesne od Dvořáka, Jurovského, Galliana či Vivaldiho. Zaznie tiež skladba Impresie v piešťanských parkoch pod vedením jej autora Samuela Bajaníka. Mladých hudobníkov prídu podporiť ich kolegovia Beata Pavlovičová, Kristína Lekárová a Michal Oravec. Vypočuť si budete môcť aj spev Elisabeth Marinkovičovej, Lenky Kadlecovej, Kristíny Anyalaiovej a Faustíny Nguyenovej a svoje tanečné schopnosti zase predvedú Terézia Šulganová a Samuel Bojnanský.

Reklama

TO zaverečnýVo štvrtok 18. júna o 17:00 sa v Dome umenia uskutoční Záverečné vystúpenie tanečného odboru spojené s absolventským vystúpením Veroniky Mrňovej, Márie Zelenayovej a Lucie Kubincovej. Ak budete mať čas, určite si vystúpenia našich mladých hudobníkov a tanečníkov choďte pozrieť.
-lt-

Reklama

Populárne články