Connect with us

Kultúra

Young Art Show predstavuje mladé umenie

Published

on

Reklama

Večer plný vizuálnych podnetov zažil každý kto prijal pozvanie na Young art show. Priestory Domu umenia už šiesty raz zaplnili diela začínajúcich výtvarníkov, sochárov a fotografov z celého sveta. Umenie však dostalo priestor aj na pódiu v podobe prehliadky návrhov mladých módnych dizajnérok.

[singlepic id=48045 w=320 h=240 float=left]Podľa organizátora úspešnej výstavy Martina Ševčoviča má Young Art Show vzbudiť záujem publika tvoreného obyvateľmi a návštevníkmi mesta Piešťany, o výtvarné umenie. Osloviť chce najmä mladých ľudí, ktorí by sa mohli na základe návštevy tejto výstavy začať zaujímať o dianie na Slovenskej, ale aj zahraničnej výtvarnej scéne.

Reklama

Vernisáž Young Art Show je už tradične spojená s módnou prehliadkou, na ktorej sa tentoraz predstavili mladé dizajnérky Andrejka Pojezdálová, Renáta Barancová, Veronika Kostková, Petra Pršová a absolventky odevného dizajnu na Strednej umeleckej škole v Trenčíne. O hudbu sa postaral raper Vladis.

Ak ste módnu prehliadku 4. októbra zmeškali, pozrite si fotografie a zájdite do Domu umenia, aby ste zažili aj diela mladých výtvarníkov, sochárov a fotografov.

Reklama

[nggallery id=2544]

(red)

REKLAMA

ijav-ucto

Populárne články