Connect with us

Kultúra

Willie Jones a Neznámi chystajú ďalšie koncerty

Published

on

Reklama

Spolupráca country kapely Neznámi a amerického speváka Willieho Jonesa pokračuje. Po sérii úspešných spoločných koncertov odohrajú ďalší, 13. apríla v trnavskom Motorbar Rock & Blues.

[singlepic id=27625 w=320 h=240 float=right]Neznámi a Willie Jones spolu hrávajú od septembra. Po koncertoch na Slovensku, kde boli Neznámi jeho doprovodnou kapelou, odohrali pod názvom Willie Jones & The Unknowns USA/SK aj nemecké mini turné v decembri 2011. Na týchto koncertoch s kapelou hosťoval aj hráč na dobro Milan Benkovič. Keďže obe strany sú s výsledkom spokojné, rozhodli sa v spoločnom projekte pokračovať aj v roku 2012. V nasledujúcej sezóne sa predstavia na niekoľkých festivaloch na Slovensku, v Čechách, Poľsku (Lodenica – Piešťany, FestDobréBohunice, Countryfest Rozmarín-Terchová, Country Piknik- Dabrowa Górnicza).

Reklama

V júli a septembri odohrajú sériu koncertov po nemeckých mestách Bayern, Vohringen, Bayeruth, Schwingen a Fuerth. V koncertnom programe zaznejú Willieho skladby zo starších albumov River Road a Take me as I Am, ako aj nové autorské skladby členov kapely Neznámi, ktoré otextoval. Prvý tohtoročný spoločný koncert sa uskutoční v Motobar Rock & Blues v Trnave v piatok 13. apríla 2012.

[nggallery id=1543]

Reklama

Text: ts Foto: Lukáš Poláček

Populárne články