Connect with us

Aktuality

Tragédia na koncerte, účastníčku zomlel drvič konárov

Published

on

Reklama

Neuveriteľná náhoda spôsobila, že dvaja kamaráti Branislav Jobus a Ľuboslav Petruška z Chiki liki tu-a sa stali abstinentmi nezávisle od seba v ten istý deň. V sobotu 31. marca si vo Vrbovom pripomenuli už siedme výročie tejto udalosti. Koncert však poznačila tragická udalosť, jedna z účastníčok na ňom totiž prišla o život, keď ju zomlel drvič konárov.
[singlepic id=27547 w=380 h=280 float=left]Braňo Jobus na koncertoch rád používa rozličné podomácky vyrobené hudobné nástroje a zariadenia. Tento raz však na pódium priniesol aj originálny drvič konárov. Už asi tušíte, že išlo o klasickú jobusovskú recesiu. V drviči totiž skončila Morena. Tradične sa vláda zimy končí jej zapálením a hodením do vody, prečo by však nemohla vzísť zo sveta aj inak, povedal si asi vrbovský multiinštrumentalista. Týmto úkonom sa vo Vrbovom definitívne rozlúčili so zimou a privítali jar.
Zaplnenú sálu vo Vrbovom potešili skladby skupín Šramot, Chiki liki tu-a, Para, s ktorou si Branuško zaspieval pesničku „Doma dobre“ a Karpatských chrbátov, s ktorými si pre zmenu zaspieval Whisky zo skupiny Slobodná Európa pesničku „Všetko je podvod“. Na koncerte sa krstilo aj najnovšie CD Braňa Jobusa s návom Veget, kde ako hosť spieva aj Michael Kocáb a CD skupiny Šramot. Nemohli chýbať samozrejme preteky na nových inovovaných a hlavnej bezpečnejších húpacích koňoch a taktiež preteky Formule 0.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=8fewtT1iFss[/youtube]

Reklama

REKLAMA

Reklama

[nggallery id=1541]
Autor: db Foto a video: Martin Hesko

Populárne články