Connect with us

Kultúra

Vianočné trhy vyvrcholia Silvestrovským koncertom Slniečka, dnes ponúknu Detské predstavenie

Published

on

Reklama

Hudobný program Vianočných trhov pokračuje a vyvrcholí na Silvestra tradičným koncertom piešťanskej kapely Slniečko. Záverečnú bodku za týždňami plnými hudby dá na Nový rok Silent trio. Dovtedy si ešte návštevníci môžu vychutnať trinásť večerov, počas ktorých vystúpia okrem domácich kapiel ako Fuera Fondo, či Váh River Band napríklad aj Kabát revival, ale tiež Gypsy Čáve, Robo Patejdl Band a známi rockeri z Gladiátora. Na pódiu na Námestí slobody sa po dva štvrtky predstavia deti zo základných škôl, a adventné nedele sa ponesú v znamení tradícií a folklóru. Dni pred Vianocami budú zasa venované koledám v podaní JS Band a skupiny Salamander.

Reklama

Detské predstavenie pripravili organizátori už na dnes, štvrtok 10. decembra, kedy sa od 17-tej hodiny návštevníkom predstaví jazyková škola CM Languages a po nej deti zo Základných škôl F.E. Scherera a Brezovej. Na zajtra – piatok 11. 12. je od siedmej večer naplánovaný country večer v podaní kapiel OuKey a Váh River Band.

Piešťancov a návštevníkov iste poteší najmä sobotňajší program (12. decembra), ktorý odštartuje Robo Patejdl Band o siedmej a ukončí vystúpenie obľúbenej rockovej kapely Gladiátor o 20,30 h.

Reklama

Na tradičnú adventnú nedeľu 13. decembra nebude chýbať zapálenie tretej sviece, predstavenie Divadla Exallievov Don Bosca, po nich nastúpi folklórna hudba Rakovičanka, predstaví sa aj Chrámový zbor Bojná, a program ukončí folklórny súbor Žito a Ľudová hudba Máj. Počas víkendu sa opäť rozloží na Námestí aj Pieščanský rýnek a jeho predajcovia.

trhyPosledný adventný týždeň sa návštevníci znovu stretnú s kamarátmi Zlého Vojta v stredu večer a vo štvrtok 17. decembra predvedú svoje vystúpenia na Detskom predstavení tentoraz deti zo Základných škôl Holubyho a Banka. V prvý víkendový večer piatok 18. decembra sa predstavia Terne Band a Gypsy Čáve, a počas sobotného večera roztancujú Námestie slobody The Rockefellas, Fuera Fondo a Kabát revival.

Po nedeľnom (20. 12.) primátorskom čaji, zapálení poslednej sviece a vystúpení detských folklórnych súborov ako Krakovanček či Úsmev a speváckeho súboru Krídla, príde ešte rocková nádielka od Rollin Pub Band v pondelok a pomaly sa prehupneme do predvianočných dní, ktoré budú venované na trhoch najmä koledám v podaní JS Band v utorok 22. a skupiny Salamander v stredu 23. decembra.

O program však nebude núdza ani po Vianociach už na Štefana 26. decembra zahrajú Prešporskí Juncí a skupina Na Ex. So starým rokom sa na Silvestra od 22, 00 h začneme lúčiť spoločne s kapelou Slniečko a a pre vytrvalcov po polnoci ešte zahrajú Bartošovci. Program Vianočných trhov v Piešťanoch uzavrie novoročné vystúpenie kapely Silent trio.

Viac o programe nájdete aj tu.

program-vianocne-trhy-silvester

PR článok, foto: FB Vianočné trhy, archív PNky

Populárne články