Connect with us

Kultúra

Valentínska Hra o láske už v piatok

Published

on

Reklama

Tento týždeň oslávime sviatok sv. Valentína. Pri tejto príležitosti prídu do Domu umenia ochotníci z divadla Hlavina s predstavením, ktorého autorom aj režisérom je Stanislav Štepka. Na Hru o láske sa môžete prísť pozrieť v piatok 15. februára o 19.00 h.

Už názov napovedá , o čom to na javisku bude – o téme večnej, nekonečnej, teda o láske v jej najrôznejších podobách a vývinových štádiách. Ani pri príprave tejto inscenácie nechýbala a tak sa diváci majú na čo tešiť.

Reklama

Tento úspešný titul je ešte stále v repertoári Radošinského naivného divadla, Hlavina sa však snažila pripraviť tiež dobrú, ale vlastnú podobu hry. Pre diváka tak vzniká celkom zaujímavá možnosť porovnať verzie týchto dvoch sebe blízkych súborov. Ako je v Hlavine krásnym zvykom, réžie sa ujal sám autor Stanislav Štepka, hudbu v inscenácií skomponovala vynikajúca hudobná skladateľka Ľubica Malachovská – Čekovská, choreografie k piesňam sú vydareným dielom členky Hlaviny Kristíny Jančovičovej.

Účinkujú: Martina Krištofová, Ondrej Turan, Matej Močko, Michaela Urbánková, Kristína Jančovičová, Martin Mihalik, Patrícia Drobná, Maria Escherová, Martin Škoda

Reklama

Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany v pondelok – piatok 14.00– 17.00 a hodinu pred podujatím. Telefón: 033/24 58 001 alebo cez ticketportal.sk. Vstupné: 7 eur

Text: Dom umenia Foto: Lukáš Chovanec

Populárne články