Connect with us

Kultúra

V Piešťanoch bude vystupovať Astronautalis

Published

on

Reklama

Andy Bothwell čiže Astronautalis sa prvýkrát predstaví v Piešťanoch. Divoké koncerty plné spontánnych akcií sa stali jeho poznávacím znamením rovnako ako ich finále, pri ktorých Astronautalis predvádza freestyle na základe piatich tém, vybraných náhodne ľuďmi z publika.

astro
Astronautalis už ale nie je len obskurným, ale tvrdo pracujúcim indie rapperom. Jeho posledný album „This Is Our Science“ sa stal bez preháňania malou senzáciou a to zaradilo Andyho medzi najzaujímavejšie osobnosti na pomedzí alternatívneho hip hopu a indie scény. Tentoraz sa Astronautalis predstaví so sprievodnou kapelou, čo bude európska premiéra. „Koncerty s kapelou sú pre mňa vrchol, muzika dostáva úplne novú energiu,“ hovorí Andy.

Reklama

Aktuálny album Astronautalis „This Is Our Science“ vyšla na rešpektovanom labely Fake Four, kde okrem iného vydávajú svoje nahrávky také persony indie hip hopu ako Sole alebo Ceschi. A zoznam hostí na albume je prehliadkou skutočných osobností: Tegan Quin & Ted Gowans (Tegan & Sara), P.O.S, Radical Face (Electric President), Sims (Doomtree), McKenzie Smith (Midlake), Mike Wiebe (The Riverboat Gamblers), Alias (anticon), Cecil Otter (Doomtree/Wugazi), Lazerbeak (Doomtree), Picnic Tyme (Devin The Dude/Erykah Badu), Daniel Hart (St. Vincent/John Vanderslice), Isaiah Toothtaker (Machina Muerte) alebo Sean Kirkpatrick (ex-Paperchase/ Nervous Curtains). O produkciu sa už tradične postaral John Congleton z kultových The Paper Chase, ktorý je podpísaný aj pod nahrávky takých kapiel ako Smog, Xiu Xiu, Explosions in the Sky, Maserati alebo The Roots.
Koncert do Piešťan prinášajú Šourúm Šou a Shramot, s partnermi klubom Žiwell a hotelom Magnólia. Uskutoční sa 25. apríla o 19:30 h v klube Žiwell.
[youtube width=“560″ height=“350″]http://youtu.be/VkAxZFvtXJU[/youtube]

Zdroj: TS Šourúm Šou

Reklama

Populárne články