Connect with us

Kultúra

V novembri na festival so stanom? Bláznivé nápady zvyknú byť najlepšie

Published

on

Reklama

Brány trenčianskeho výstaviska sa pre návštevníkov Pohoda Indoor Camping Festivalu otvoria na vyše 48 hodín už v piatok 25. novembra. Tí, ktorým sa pozdáva netradičný jesenný formát osvedčenej letnej zábavy, zažijú v novembri stanovačku, kolotoče, dobré jedlo a budú sa musieť rozhodovať medzi zvučnými interpretmi. Program je totiž nabitý nápadmi už od samotného začiatku.

[singlepic id=21358 w=320 h=240 float=left]Jedným z nich je hudba, ktorú namixujú členovia organizačného tímu. Do vkusu návštevníkov sa určite trafia a tak nebude problém správe ich naladiť na prvé koncerty. Neskôr sa DJmi stanú hudobníci z Le Payaco, Puding pani Elvisovej, Got Blue Balls, Longital.

Reklama

Návštevníci si zatiaľ nemôžu spraviť podrobný itinerár, cestovný poriadok po jednotlivých stageoch totiž zatiaľ nie je známy. Ale už len mená z letných ročníkov Pohody sú zárukou úspechu – Hadouken!, New Young Ponny Club, Paris Suit Yourself, Death Set. A ešte lepší môžu byť tí, ktorých sme na Slovensku doteraz nevideli.

Jesenná Pohoda sa pýši aj niekoľkými premiérami. Marián Varga a Moyzesovo kvarteto začali spolupracovať s dychovým kvintetom a na trenčianskom výstavisku uvedú svoj nový program. Zuzana Piussi odpremiéruje film Muži revolúcie ako spomienku na november 1989. Atmosféru leta pripomenie ďalší zo série dokumentov Marcela Nevína venovaných Bažant Pohode.

Reklama

Jesenná Pohoda je experiment, ale ak sa ľuďom okolo Michala Kaščáka podarí, má šancu stať sa tradíciou.

[youtube width=“522″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=9pGDQ2IAa0k[/youtube]

Text: Martin Palkovič

Populárne články