Connect with us

Kultúra

Už ťa nebaví len chodiť do práce či do školy – skús Žito

Published

on

Reklama

Už ťa nebaví len chodiť do školy či do práce, ale hľadáš zmysluplnú aktivitu? Chceš sa pravidelne hýbať? Chcel by si sa stať členom folklórneho súboru? Vieš spievať alebo hrať na hudobný nástroj? Možno ešte nevieš tancovať, ale chcel by si sa to naučiť? :-) Skús Žito.

„Ak hovoríš ÁNO aspoň na jednu z týchto otázok, príď sa pozrieť do Žita. Okrem tréningov ťa čaká aj dobrá partia. :-) Tešíme sa na všetkých nových záujemcov,“ pozývajú folkloristi.

FS Žito je najmladší piešťanský folklórny súbor, ktorý pôsobí pri Hotelovej Akadémii v Piešťanoch. Tento rok oslávil piate narodeniny. Súbor zastrešuje mnohé folklórne aktivity v Piešťanoch od fašiangových zvykov, pálenia Moreny, až po dožinkové slávnosti, ale vstupuje aj na festivaloch, pričom ste ho mohli vidieť už aj na veľmi známom podujatí vo Východnej.

Reklama

Konkurz do tanečnej, hudobnej a speváckej zložky sa uskutoční v piatok 21. septembra a v pondelok 24. septembra vždy o 19:30 h v telocvični Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Minimálny vek uchádzačov je 13 rokov. Viac informácií na FB stránke súboru.

-red-

Reklama

Populárne články