Connect with us

Kultúra

Szidi Tobias zaspieva vo Fontáne do vetra

Published

on

Reklama

Chcete si užiť skutočne výnimočné hudobné vystúpenie? Ak áno, tak si nenechajte ujsť koncert šansoniérky Szidi Tobias v kine Fontána v piatok 6. mája o 19:00 hod.

[singlepic id=12866 w=320 h=240 float=left]Ojedinele talentovaná herečka a speváčka vydala svoj doteraz najlepší album Do vetra a so svojou rovnomennou šnúrou koncertov bude hosťovať aj v Piešťanoch. Päť členný orchester a jej zastretý chrapľavý hlas spraví na koncerte atmosféru, akú z CD nezažijete. Autor hudby Milan Vyskočáni si dal naozaj záležať, o čom sa môžete presvedčiť na vlastné uši. Szidi je šansoniérkou dušou aj telom a dušu majú i jej skladby bravúrne otextované po slovensky, česky i maďarsky. Každý, kto hľadá v hudbe umenie si na jej koncerte určite príde na svoje.

Reklama

Lístky na koncert si môžete zakúpiť za predpredajovú cenu 10 € v reštaurácii Blue´s v Piešťanoch, v Piešťanskom informačnom centre, v kine Fontána v Piešťanoch, alebo si ich môžete rezervovať cez internet na www.bonbouquet.sk. V deň koncertu sa bude dať lístok kúpiť v KSC Fontána za 12 €.

 

Reklama

SÚŤAŽ

Pre čitateľov portálu PNky.sk sme v spolupráci s organizátormi pripravili súťaž o dve vstupenky. Stačí ak správne odpoviete na súťažnú otázku: Koľko skladieb v češtine sa nachádza na novom albume Szidi Tobias Do vetra?

Zo správnych odpovedí vyžrebujeme dvoch čitateľov, ktorí dostanú lístok zdarma. Odpovede zasielajte na email redakcia@pnky.sk do stredy 4. mája do 18:00 h. Nezabudnite uviesť telefonický kontakt, aby sme vás mohli informovať o výhre a dohodnúť spôsob prevzatia vstupenky.

[youtube width=“516″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=s7MSfKgID3w[/youtube]

 

Autor: sd

Populárne články