Connect with us

Kultúra

Štartujeme súťaž o lístky na Lodenicu

Published

on

Reklama

Festival Lodenica, ktorý každoročne uzatvára prázdniny sa blíži. Svoje brány návštevníkom otvorí piešťanský kemp na Sĺňave už vo štvrtok 27. augusta. Všetkým priaznivcom tohto festivalu, ktorý sa nesie najmä vo folkovo-country atmosfére, ponúkame získať 2 x 2 lístky v našej jednoduchej súťaži.

Stačí, ak odpoviete na našu otázku:

Reklama

Ako sa volá česká hviezda, ktorá bude mať na Lodenici  jediný koncert na Slovensku ?

Okrem neho v Piešťanoch vystúpi švédsky Rednex, český Čechomor, Fleret, Rangers, Kamelot, a tešiť sa môžete aj na Simu Martausovú, Františka Nedvěda, Žalmana, Hex, Zuzanu Smatanovú, Katku Koščovú s Neřežom, Slniečko, Bukasový masív, Willie Jonesa, IMT Smile, Hoptrop, Roberta Kresťana a mnoho ďalších.

Reklama

Okrem hlavného hudobného pódia je pripravený aj program v Lodenička scéne a Lodenička komornom stane, chýbať nebudú tiež westernové scénky, mini zoo, plážový volejbal, jazdy na koni, vodný futbal, škola country a tancov a rôzne ďalšie atrakcie pre deti i dospelých.

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu: redakcia@pnky.sk najneskôr do 12,00 h (napoludnie) v stredu 27. augusta. Mená výhercov uverejníme v ten istý deň o 20,00 h na našom portáli www.pnky.sk.

-red-, foto.M. Petlák

Populárne články