Connect with us

Kultúra

Spievaný džez, tanečný bál aj záchrana Kwinga

Published

on

Reklama

Na záver fašiangov ponúka Kursalon pestrý výber programov – už v stredu 15. februára o 19,30 h to budú príjemne relaxačné Classic  songs v podaní Števa Adamca, vo štvrtok od 19,30 h zasa „zarockujú“ muzikanti z kapely iX (ixkrát sme to skúšali…) v cykle Oldies.

[singlepic id=25301 w=320 h=240 float=left]V priestoroch Frapperie Kursalonu je umiestnená i jedinečná výstava fotografií legendy slovenskej fotografie – Karola Kállaya: BRATISLAVA MOJA. Súbor fotografií Starého mesta z 50-tych a 60-tych rokov minulého storočia odhaľuje tvrdú realitu vtedajšej doby.  Výstava potrvá do konca mesiaca.

Reklama

Tento piatok – 17. februára o 20,00 h sa džezoví priaznivci môžu tešiť na mladú krv slovenskej scény, držiteľku ceny Nová tvár slovenského jazzu – Zuzanu Vlčekovú, ktorú bude hudobne sprevádzať Jano Gajlík Band v zložení: Ján „Cuco“ Gajlík – kontrabas, Gejza Horváth – klavír, Marián Ševčík – bicie.

Kto sa túto zimu poriadne nevytancoval, má ešte jednu z posledných šancí v sobotu 18.2. na II. Plese Kursalonu s titulom Najtanečnejší bál na Slovensku – lístky sú v predaji vo Frapperii do štvrtku.

Reklama

Prvú prázdninovú nedeľu 19. februára o 16,00 h pozýva Mestská knižnica Mesta Piešťany a Kursalon všetky deti do veľkej sály – Herci z Divadla Maska Zvolen tu budú spolu s divákmi zachraňovať neporiadne prasiatko v predstavení  Zachráňte Kwinga.

PRIPRAVUJEME: 10.3. o 20,00 h Koncert SLNIEČKO – Povolebná Retro party, 23.3. o 20,00 h Koncert Michal Bugala New Trio: Bugala, Bartuš a Valihora, 6.4. o 20,00 h Peter Lipa a EU4.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o.

Populárne články