Connect with us

Kultúra

Spevácky objav roka 2013 príde do Domu umenia

Published

on

Reklama

Sima Martausová je mladá nádejná speváčka a zároveň herečka, ktorá sa do povedomia širšej hudobnej verejnosti uviedla v éteri singlom Normálny život a na pultoch predajní so slovami Dobrý deň, to som ja. Spolu so svojou skupinou zahrá v Dome umenia 15. apríla o 19.00 h.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jMhhCjRIud0[/youtube]

Reklama

O slovo sa však prihlásila o čosi skôr. V roku 2009 vyhrala s piesňou Nádherný Svätý sútaž Gospeltalent a v roku 2011 jej vyšiel debutový album Vyzliecť si človeka. Presadila sa však až s druhou nahrávkou Dobrý deň, to som ja (2013). Okrem iného je tiež členkou Radošinského naivného divadla, kde účinkuje v hre Polooblačno.

Skladba Pod imelom z albumu Dobrý deň, to som ja oslovila hudobných odborníkov a počas predvianočného klubového turné aj fanúšikov.

Reklama

„Táto pesnička vznikla veľmi rýchlo vo vlaku cestou z Bratislavy do Popradu. Keď som dojedla bagetu, napadol mi text pesničky Pod imelom a zapísala som si ho rovno na obal od tej bagety, ktorý ešte stále mám odložený. Je o veľmi krehkej láske na začiatkoch vzťahov medzi dvomi ľuďmi,“ povedala o novom singli speváčka.

(PR)

Populárne články