Connect with us

Kultúra

Slniečko bude svietiť aj v noci

Published

on

Reklama

Novembrové slnko je k nám stále štedré, a tak si môžeme vychutnávať slnečné dni. Ak by sa však niekomu slnka málilo, nemusí mať hlavu v smútku. Firmy Klimatech, Klimasoft a CS-Mtrade sa rozhodli, že Slniečko zasvieti aj vo večerných hodinách, konkrétne vo štvrtok 24. 11. 2011.

[singlepic id=21934 w=400 h=350 float=right]A prečo práve Slniečko? „Určite nejde o náhodu,“ hovorí Ing. Ondrej Schváb zo spoločnosti CS-Mtrade. „Naša firma je výhradným dovozcom klimatizácií a tepelných čerpadiel Mitsubishi Electric, ktoré sú produkované v krajine vychádzajúceho slnka – v Japonsku. Kým naše produkty žiaria na celosvetovom trhu, kapela Slniečko žiari najmä na domácom trhu. A my veríme, že dokážeme potešiť nielen priateľov Mitsubishi, ale aj širokú verejnosť.“

Reklama

Ing. Juriga sa pripája a vysvetľuje hlavný motív podujatia: „Vieme Vás schladiť, vieme Vás zohriať, vieme Vám priniesť Slniečko…“ Cieľom spoločnosti Klimatech je poskytnúť zákazníkovi maximálny servis pri riešení problematiky vetrania, klimatizácie, merania a regulácie. Neznesiteľné horúčavy vieme zmeniť na príjemný chládok, v treskúcom mraze vieme vyčariť teplo domova. A Slniečko prinášame ako poďakovanie našim existujúcim a potenciálnym partnerom.

Spolu so spoločnosťou Klimasoft, ktorá poskytuje riešenia v oblasti riadiacich systémov, vzduchotechnických a klimatizačných zariadení, merania, regulácie, servisu a prevádzkovania budov, by sme chceli pozvať všetkých priaznivcov Slniečka na dúfame príjemný a veselý večer 24. novembra od 20:30 h v Coolturaku.

Reklama

Autor: Silvia Chmelková

Populárne články