Connect with us

Kultúra

Sima Martausová očarila piešťanské publikum

Published

on

Reklama

Kvôli veľkému diváckemu záujmu o vystúpenie začínajúcej speváčky museli na poslednú chvíľu zmeniť miesto konania. Z malej sály Domu umenia presunuli koncert do veľkej. Sima Martausová s kapelou nikoho z divákov nesklamala.

martausova 06

Reklama

REKLAMA

zverland-2-april

Reklama

Ceny ako Spevácky objav a Album roka má na svojom konte mladá speváčka, ktorú Piešťanci môžu poznať aj ako členku Radošinského naivného divadla. Podobne ako tento súbor, aj ona samotná má v Piešťanoch veľké množstvo obdivovateľov. Tí všetci ju už v úvode koncertu v Dome umenia privítali obrovským potleskom.

Mladá speváčka si podľa vlastných slov váži všetky ocenenia rovnako a teší ju, že v hľadisku videla aj svojich kamarátov z Radošiny.

Do Piešťan prišla so skupinou zloženou zo známych hudobníkov: Martin Gašpar – kontrabas, Igor Ajdži Sabo – bicie, Matko Zajko – gitara, ukulele, mandolína, Pišta Lengyel – el. gitara, lap steel gitara, Martin Wittgruber – klávesy, akordeón. V ich podaní zneli skladby z debutového albumu Vyzliecť človeka aj zo známejšieho Dobrý deň, to som ja.

Po koncerte sa speváčka nebránila stretnutiu so svojimi obdivovateľmi a ochotne im rozdávala autogramy.

Foto:  Lstudio77

Populárne články