Connect with us

Kultúra

Silvestrovskí Podvodníci sa nahrávali na Mikuláša

Published

on

Reklama

Špeciálne vydanie humoristickej relácie pre sociálne slabšie skupiny intelektuálov malo verejnú nahrávku 6. decembra na Malej scéne MsKS.

[singlepic id=7881 w=320 h=240 float=left]„Táto nahrávka je prísne utajená a ani my nevieme o čom je. Preto to budeme čítať a niektorí si budú aj písať,“ privítal piešťanské publikum herec Ady Hajdu. So svojim kolegom, českým hercom Martinom Trnavským sa počas nasledujúcej hodiny chystali spovedať svojich dvoch hostí – Martina Babjaka a Ľuba Kostelného.

Reklama

Ale z oboch si po celý večer iba uťahovali – sú to predsa „podvodníci“. A pozvaní im tiež nezostali nič dlžní. „Ale veď nebuďte smiešni,“ dohováral Hajdu Babjakovi, „Nebojte sa nebudem, ja vám to tu nepokazím. Som operný spevák. A to je vážna vec,“ kontroval mu známy otužilec a takmer musel vyskúšať nádobu s ľadom, ktorú mu pripravili v zákulisí. Radšej však predviedol svoje spevácke nadanie a zahral na fujaru.

[singlepic id=7891 w=320 h=240 float=right]Ady Hajdu sa okrem iného priznal, že chodí do bratislavskej ZOO robiť paviána. Stretáva sa tam vraj aj s Ľubom Kostelným a spolu sa zabávajú na Studenkovej, ktorá im občas hodí banán. „Zaspievaj niečo, veď ty spievaš najlepšie z celého národného divadla,“ nahovárali Podvodníci Kostelného, on sa však bránil: „Vy si ma asi mýlite s Fialovou!“

Reklama

Relácia Podvodníci s podtitulom Humoristicko-hudobný príspevok pre sociálne slabšie skupiny intelektuálov nahradila vo vysielaní Rádia Slovensko program s Milanom Markovičom a Honzom Nedvědom Podvod. Najprv Podvodníkov moderovala dvojica Markovič – Hajdu, neskôr populárneho humoristu a glosátora vystriedal český herec Martin Trnavský, známy zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Autor: nc Foto: Tomáš Hudcovič – hugophoto agency

[nggallery id=340]

Populárne články