Connect with us

Kultúra

Sedem s.r.o. s Vacvalovou a Lasicom zavíta aj do Piešťan

Published

on

Reklama

Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško budú vtipne glosovať priamo pred divákmi v aj v piešťanskom Dome umenia.

Foto: studios.sk

Humoristická relácia Sedem s.r.o. sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 2001 a vydržala tam sedem rokov. Po štvorročnej prestávke sa vtipní účinkujúci vracajú v novej podobe s názvom Sedem bez záruky. Teraz sa však rozhodli pocestovať priamo za divákmi. Moderátorkou talkshow bude Elena Vácvalová.

Reklama

„Bola som súčasťou Sedmičky dlhé roky, ale platí to aj presne naopak. Sedmička je rovnako mojou súčasťou. Našla som v nej pre seba tú správnu stoličku, na ktorej sa mi sedí veľmi pohodlne, a okolo sedmičkového stola vždy sedeli hostia, ktorých bolo radosť vidieť i počuť. S niektorými, mám tú česť a radosť sa priateliť aj mimo toho stola,“ priznala moderátorka.

REKLAMA

Reklama

V show predvedú britký humor a skvostné komentáre Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško. Sedem bez záruky mieri do divadiel a kultúrnych domov. Podľa Eleny Vácvalovej to bude oproti televíznej obrazovke neporovnateľný rozdiel.

„Je to ako by ste konečne mohli niekomu napísať list, a nie iba telegram! Nemusíte tak šetriť ani časom, ani slovami, čo je veľmi oslobodzujúce. A nezanedbateľný rozdiel je aj v tom, že v divadle pred vami sedia diváci, ktorí prišli za vami dobrovoľne a rovnako dobrovoľne spolupracujú.“

Program s názvom Sedem bez záruky uvidia piešťanskí diváci 23. februára v Dome umenia.

Text: Tlačová správa Foto: studios.sk

Populárne články