Connect with us

Kultúra

Šansónový klub Jozefa Bednárika a Cigánski diabli predvedú v Kursalone Diabolský šansón

Published

on

Reklama

Sólisti Šansónového klubu Jozefa Bednárika  – Sisa Sklovská,  Mirka Partlová, Ján Jackuliak , Zoro Laurinc a Ivan Tuli Vojtek vystúpia spoločne s Cigánskymi diablami na nezabudnuteľnej show plnej temperamentu a vášne s názvom Diabolský šansón vo štvrtok 10. apríla od 19.30 h v piešťanskom Kursalone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SAIB2OVVkpw[/youtube]

Reklama

Ako uvádza za organizátora podujatia Monika Kozelová, spojením Šansónového klubu Jozefa Bednárika a Cigánskych diablov sa splnil  ďalší veľký sen génia slovenského divadelníctva, režiséra Jozefa Bednárika. Spojenie oboch hudobných telies plánoval Beďo, ako Jozefa Bednárika prezývali, ešte pred rokom. Monika Kozelová,  ktorá patrila k jeho najbližším spolupracovníkom a priateľom, začiatkom roka 2014 tento  sen zrealizovala.

Predstavila premiéru projektu plného emócií, vášne, hudby, rytmu, poézie, ale i prekvapivého spracovania klasických diel do šansónu či temperamentu Cigánskych diablov. Diabolský šansón divákov na premiére okúzlil a všetkých účinkujúcich  ocenili dlhotrvajúcim standing ovation. Po úspechu sa show vydala na ja jarné turné po viacerých mestách Slovenska.

Reklama

Koncerty zastrešuje agentúra NON-STOP Production a lístok na sedenie do veľkej sály Kursalonu stojí 15 €. Kúpiť si ho môžete z pohodlia domova na www.ticketportal.sk alebo osobne na bare v Kursalone.

Pozývame Vás!

(pr)

Populárne články